دکتر علیرضا محمودی به ماهنامه تخصصی پردازش گفت:
در پی تلاش بیوقفه، افزایش تولید، سودآوری و نیز برنامهریزی برای راهاندازی خطوط جدید محقق گردید
“فولاد آذربایجان” در ریل توسعه قرار گرفت
با توجه به نامگذاری سالجاری توسط رهبر انقلاب به عنوان سال “تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها”، امیدواریم با هماهنگسازی لازم و تسریع در روند امور اجرایی در عمل بتوانیم به منویات مقام معظم رهبری جامه عمل پوشانده و با افزایش تولید، اقتداری صدچندان به مجموعه صنعت این شهرستان برگردانیم.
دکتر علیرضا محمودی، مدیرعامل شرکت فولاد آذربایجان با اعلام این مطلب به ماهنامه تخصصی پردازش و با اشاره به فعالیت شرکت فولاد آذربایجان از ۲۰ سال پیش و ظرفیت اسمی ۵۵۰ هزار تنی محصول در سال، میلگرد تولیدی این شرکت را جزو استانداردترین محصول در کل کشور دانست و افزود: محدودیتهای کرونایی، کمبود گاز و قطعی یکماهه برق بر روند تولید در سال ۹۹ اثرگذار بود، ضمن آنکه این مسائل در تولید ۹۹ نسبت به سال ۹۸ چندان عقبتر نبوده وتوانستیم به درآمد ۲۵ هزار میلیارد ریالی از فروش محصولات تا بهمن ماه برسیم.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه شرکت فولاد آذربایجان با دارا بودن ایزو ۱۴۰۰۰ محیطزیست و با تولید یک محصول بزرگ و استاندارد در بازار بزرگ فولاد کشور میتازد، افزود: صددرصد افراد بازنشسته در سال ۱۴۰۰ مربوط به واحد بهرهبرداری و تولید هستند و باید در این راستا و برای جذب نیروهای متخصص، فنی و جوان تمهیداتی اتخاذ شود.
محمودی، ارائه آموزش ضمن خدمت را اصلی مهم و اساسی برای چابکتر نمودن بدنه تشکیلات مجتمع عنوان و تاکید کرد: برنامه سالانه ما آموزش پنج هزار ساعته در سال است که با ارائه آموزشهای لازم میتوان بر کارایی هر چه بیشتر افراد افزود.
وی با بیان اینکه تلاش ما در فولاد، خارج نمودن شرکت از ماده ۱۴۱ قانون بنا بر زیانده بودن کارخانه است، تصریح کرد: از سال ۹۷ در این راستا تلاش شده و متخصصان با تمهیداتی در فروش و با سود ۹۰ درصد، توانستهاند ۹ درصد ارزشافزوده را به شهرستان برگردانند که در سال ۹۹ نیز تا پایان بهمن ماه، بالغبر ۱۲۴ میلیارد ریال ارزشافزوده پرداخت کرده و ۱۲ درصد رشد داشتیم.
مدیرعامل شرکت فولاد آذربایجان، به قابلیت تولید محصولات دیگری چون نبشی، سپری، تسمه، میلگرد ۸ و… در این مجتمع اشاره کرد و گفت: متاسفانه هیچ مدیری به لحاظ بازار هدف و بازاریابی به تولید محصول دیگری جز میلگرد نرسیده اما ما تولید میلگرد آلیاژی و کمآلیاژی برای ساخت پیچ و مهره را در دست تحقیق و برنامهریزی قرار داده و امیدواریم با تولید میلگرد ۸ نیز به اهداف بزرگتری برسیم.
وی راهاندازی خط تولید فولاد آلیاژی ck45 را بزرگترین برنامه این شرکت در سالجاری دانست و اظهار امیدواری کرد که به زودی اجرایی گردد، ضمن آنکه با استفاده از پتانسیلهای زیادی که در شرکت فولاد وجود دارد، با تمام توان، موانع تولید را رفع نموده و در راه عزت و اقتدار کشور قدم برداشته خواهد شد.
وی تحریم را عامل اصلی وقفه در بهرهبرداری از فاز توسعه این مجموعه عنوان کرد و گفت: با راهاندازی واحد ذوب این مجتمع تکمیل و فعالیت سه مجموعه در کنار هم نیازمند فضای بیشتری هستیم که این مهم نیز در حال پیگیری است.
محمودی در پایان با اعلام اینکه اسفند ماه سال ۹۹ اولین محموله صادراتی این شرکت به میزان یک هزارتن به گمرگ ارسال شد، گفت: مصمم به صادرات محصولات به بازارهای هدف از جمله کشورهای همسایه، عراق، ترکیه، افغانستان، آذربایجان، ارمنستان هستیم.