دکتر علی امرایی، مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در گفتوگو با گروه رسانهای پردازش خواستار شد:مسوولیت استخراج ماده معدنی بر عهده سرمایهگذاران حاضر در منطقه سنگان قرار گیرد
گروه رسانهای پردازش:ماهیت فولاد سنگان تامین مواداولیه برای کارخانجات فولادی کشور بهویژه فولادمبارکه است، ضمنآنکه توسعههای شرکت نیز عمدتا در همین راستا میباشد.
امرایی: فولاد سنگان عمده توسعههای خود را برخلاف بسیاری از شرکتهایی که به سمت تولید فولاد میروند، در جهت توسعه مواداولیه صنعت فولاد هدایت کرده است.
مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان: این شرکت باتوجه به وجود ذخایر بسیار زیاد سنگهای کمعیار در کشور، هماینک ساخت بزرگترین کارخانه هماتیت با عیار پایین به ظرفیت ۵/۲ میلیون تن را در دستور کار دارد که دارای فناوری بسیار جدید و پیچیدهای است.
فولاد سنگان درصدد است تا کارخانه پنج میلیون تنی گندله را به۷/۵ میلیون تن تبدیل کند، همچنین ناوگان استخراج موادمعدنی را نیز گسترش داده است.
امرایی: شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان انتظار دارد باتوجه به پشتوانه مالی قوی واحدهای موجود و نظر به حضور شرکتها و سرمایهگذاران حاضر در منطقه، مسوولیت و میزان استخراج ماده معدنی در قالب یک کنسرسیوم برعهده شرکتها قرار گیرد.
امرایی: معادن سنگان و سهمیه اختصاص سنگ کاملا در اختیار ایمیدروست، باتوجه به توسعههای صورت گرفته در معدن سنگان، تشخیص در اختیار گذاردن و یا میزان اختصاص سهمیه ماده معدنی به سایر شرکتها برعهده ایمیدرو میباشد.
مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان: این شرکت بخشی از نیاز خود را از طریق بانکها و ابزارهای مالی جدید و بخش دیگر را نیز از طریق سود انباشته تامین میکند.
به گفته امرایی، ساخت کارخانه کنسانتره ۲/۵ میلیون تنی هماتیت، توسعه کارخانه گندلهسازی، کارخانه گلولههای فلزی آسیاب، تجهیز ناوگان استخراج موادمعدنی، احداث نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی بادی و… از جمله طرحهای توسعه فولاد سنگان است.
مدیرعامل شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان: در کل کشور ۱۳۵ مگاوات نیروگاه بادی وجود دارد درحالیکه در منطقه سنگان با همکاری شرکت فولادمبارکه و استراتژیهای اتخاذ شده مقرر گردید که ۲۰۰ مگاوات نیروگاه برق بادی احداث گردد تا در آینده تمام برق مورد نیاز کارخانه از این طریق تامین شود.